Ontharen zonder bultjes

Scheren, harsen en epileren zijn de bekendste vormen om haren te verwijderen. Harsen is een effectieve manier van scheren, maar geeft vaak veel irritaties en rode bultjes. Om dit te voorkomen maakt Kristalpad schijven om pijnloos te scheren door enkel roterende bewegingen te maken.

Ontharen zonder scheren

Ontharen is een klusje wat niemand echt leuk vindt, maar is zeker iets wat af en toe moet gebeuren. Er zijn vele scheermethodes welke vele vrouwen en mannen allemaal wel eens hebben gebruikt. Maar sommige scheermethodes werken niet voor iedereen. Haren met wortel en al verwijderen, maar wil jij niet met een pincet of hars aan de slag? Daar heeft Kristalpad wat op gevonden. De schijven van Kristalpad beschadigen je huid niet en zijn krachtig genoeg om haartjes tot aan de wortel te verwijderen. Bovendien maak je eenvoudig draaiende bewegingen en verwijder je haar zonder pijn of bultjes.

Kristalpad gebruik je eenvoudig op elke plek van je lichaam. Kristalpad heeft grote en kleine pads. Met de grote pads verwijder je eenvoudig haar op de grote oppervlaktes. Met de kleine schijven verwijder je eenvoudig haar op het gezicht en in de schaamstreek.

Pijnloos ontharen zonder bultjes

Enkel door ronddraaiende bewegingen onthaar je pijnloos en zonder bultjes. Na het ontharen met Kristalpad voelt je huid fluweelzacht aan. Dit dankzij het ultrafijne ontwerp van Kristalpad. Dit resultaat bereik je zonder te scheren, harsen of epileren. Dus zeg maar doei tegen bultjes en pijnlijke scheerbeurten.

Ontharingspakket van Kristalpad

Kristalpad heeft voor iedereen een geschikt pakket of een product om je voorraad bij te vullen. Bekijk hieronder onze producten:

  • Startpakket: Bevat een grote en kleine applicatie met verschillende kristalschijven waarmee jij minimaal 1 jaar pijnloos onthaart.
  • Navul Pakketten: Bevat verschillende kristalschijven voor wanneer jouw oude pads versleten zijn.
  • Losse houders: Losse kleine en grote applicaties met pads.
  • Argan nabehandeling: Argancrème voor een uitzonderlijke verzorgende huid.

Meer informatie over hoe jij onthaart zonder bultje met Kristalpad?

Kristalpad heeft de oplossing voor jouw gevoelige huid. Zijn jouw applicaties kapot of versleten of heb jij vragen over het product? Stuur dan een mailtje via naar info@kristalpad.com en wij sturen je geheel gratis een nieuwe. Bekijk hieronder de voordelen van Kristalpad.

 • Gratis verzending.
 • Doordeweeks voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
 • 12 maanden garantie op grote en kleine handschoen.
 • Bekend van TikTok.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven