Rug ontharen

Ontharen in het algemeen is vaak al een vervelend klusje, laat staan het ontharen van je rug. Met Kristalpad heb je nooit meer gezeur met scheermesjes, rode bultjes en een geïrriteerde huid. Maak met behulp van Kristalpad enkel roterende bewegingen en je haren verwijderen uit zichzelf.

Pijnloos je rug ontharen

Verwijder ongewenste rugharen pijnloos en snel met behulp van Kristalpad. Het gebruikelijke voor het ontharen van de rug is vaak scheren, epileren of waxen. Permanente ontharing is een betere én pijnloze oplossing, maar is zeer prijzig in vergelijking met andere oplossingen. Kristalpad is een betaalbare oplossing waardoor je huid niet beschadigd en krachtig genoeg is om haartjes tot aan de wortel verwijderen.

Maak eenvoudig draaiende bewegingen met de Kristalpad en verwijder hiermee het rughaar. Bovendien stimuleer je hiermee ook de bloedsomloop en kun jij ontharen zonder bultjes.

De Kristalpad schijf passend bij jou

Wil jij Kristalpad graag uitproberen of een navul pakket bestellen? Bekijk hieronder onze producten:

  • Startpakket: Bevat een grote en kleine applicatie met verschillende kristalschijven waarmee jij minimaal 1 jaar pijnloos onthaart.
  • Navul Pakketten: Bevat verschillende kristalschijven voor wanneer jouw oude pads versleten zijn.
  • Losse houders: Losse kleine en grote applicaties met pads.
  • Argan nabehandeling: Argancrème voor een uitzonderlijke verzorgende huid.

Rug haar verwijderen voor de man

Er zijn veel manieren om als man rughaar te verwijderen. De meest gebruikelijke manier van scheren is: insmeren met scheercrème en scheren met een scheermes. De snelle manier om rughaar te verwijderen. Wel kan deze manier van scheren irritatie en ongewenste kwaaltjes opleveren. Ben jij deze irritaties zat en wil jij pijnloos een haarloze rug? Met Kristalpad maak je ronddraaiende bewegingen wat ervoor zorgen dat je rughaar wordt verwijderd. Voor optimaal resultaat heb je iemand nodig om te helpen. Dan zul je elk plekje pijnloos ontharen, zélfs de meest onbereikbare plekken.

Meer informatie over rughaar verwijderen met Kristalpad?

Kristalpad heeft de oplossing voor jouw gevoelige huid tijdens en na het scheren. Zijn jouw applicaties kapot of versleten of heb jij vragen over het product? Stuur dan gewoon even een mailtje via het contactformulier en wij sturen je geheel gratis een nieuwe applicator. Bekijk hieronder de voordelen van Kristalpad waar je niet onderuit komt.

  • Gratis verzending
  • Doordeweeks voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • 12 maanden garantie op grote en kleine handschoen.
  • Bekend van TikTok.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven