Gezicht ontharen

Gemakkelijk en snel je gezicht ontharen met de Allure Kristalpad! Met de Kristalpad kun je snel en eenvoudig je gezicht ontharen voor je eigen spiegel waardoor je geen geld meer hoeft uit te geven aan een ontharingskliniek of aan een schoonheidspecialist.

Allure Kristalpad, ook ideaal voor gezichtsontharing

Op zoek naar een gemakkelijk en snelle vorm van gezichtsontharing? De Allure Kristalpad is de ideale oplossing voor efficiënte en gemakkelijke gezichtsontharing. De Kristalpad is verkrijgbaar in een grote en een kleine applicator. De grote schijf is geschikt voor de benen, armen en eventueel ook voor de oksels en de kleine schijf is ideaal voor het gezicht.

De kleine Kristalpad

De kleine kristalpad- schrijf is eenvoudig in gebruik. De schijf kan worden vastgehouden met de wijsvinger, door middel van het maken van ronddraaiende bewegingen worden de haren pijnloos verwijderd. Door het ultra- fijne kristalachtige ontwerp beschadigt de Kristalpad je huid niet, is het pijnloos en ben je vrij van irritaties, snijwonden of littekens. Wanneer je het gezicht gaat ontharen is het belangrijk dat je niet te hard drukt en dat het gezicht goed wordt strak getrokken. De Kristalpad werkt op snelheid. Maak snelle draaiende bewegingen, eerst linksom en daarna rechtsom voor een mooi resultaat. Klaar met je gezicht ontharen? Wacht dan een paar minuten voordat je een dagcrème op je huid smeert. Gezichtscrèmes kunnen alcohol bevatten die de huid kan irriteren. Een paar minuten na het gezicht ontharen kan de crème worden aangebracht en eventueel make-up. Je kan elke dag je gezicht ontharen met de Kristalpad van Allure, alles voor een frisse start van de dag!

Dode huidcellen worden verwijderd

Gezichtsontharing met de Allure Kristalpad is niet alleen snel en makkelijk maar heeft ook als voordeel dat dode huidcellen worden verwijderd. Een ander voordeel van je gezicht ontharen met de Kristalpad is dat de haren niet dikker terug komen. Na herhaaldelijk gebruik, komen haren steeds dunner, zachter en minder snel terug. De Allure kristalpad is de ideale oplossing voor een gladde, zijdezachte en mooie huid!

  • Haartjes blijven langer weg
  • Pijnloos
  • Eenvoudig en snel
  • Gemakkelijk mee te nemen op reis
  • Maakt jouw huis zijdezacht
  • Vandaag besteld, morgen in huis!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven