Permanent ontharen

Vind je permanente ontharing te duur of eng? Dan is Allure Kristalpad de oplossing. Ontharing is vaak een structureel onderdeel van ieders dagelijkse routine. Zeker in de zomerperiode of voor mensen die veel sporten, is ontharing een veelvoorkomende activiteit. Ontharen kan gepaard gaan met irritaties, wondjes of jeuk. Wat zou het heerlijk zijn als we nooit meer hoeven na te denken over het verwijderen van haar!

Wat moet je weten over permanente ontharing?

Tegenwoordig worden er steeds meer vormen van permanent ontharen aangeboden. De meest voorkomende vormen van permanente ontharing zijn door middel van een laser, elektrisch of IPL (Intense Pulsed Light). Permanent ontharen klinkt vaak veelbelovend maar er kunnen ook nadelen aan vastzitten. De behandelingen van permanente ontharing kunnen soms duur zijn, kunnen veel tijd kosten en zijn niet altijd geheel pijnloos. De meeste vormen van permanente ontharing bestaan daarnaast uit meerdere behandelingen. Ook kan het voorkomen dat permanente ontharing niet voor iedereen even effectief is. Een ander nadeel is dat de zon tijdens en kort na de behandelingen moet worden vermeden.

Kristalpad, het alternatief voor waxen, harsen, scheren en epileren

Vind je permanente ontharing te duur of te eng maar word je ook niet blij van waxen, harsen, scheren of epileren? Dan is er nog een andere oplossing! Met de Allure Kristal kun je geheel pijnloos, snel en eenvoudig ontharen voor een glad resultaat. Het grote voordeel is dat je geen water of stroom meer nodigt hebt want de Kristalpad is juist te gebruiken op de droge huid. De Kristalpad is daarnaast goedkoper en handig voor als de zomer eraan komt! Want na het gebruik van de Kristalpad kun je gewoon in de zon zitten. Door het ultra- fijne kristalachtige ontwerp beschadigt de huid niet en ben je vrij van irritaties, snijwonden of littekens. Door de draaibewegingen worden de haarzakjes maximaal geopend en is een veel diepere ontharing als met scheermesjes mogelijk. Na een paar behandelingen blijven haartjes tot wel twee weken weg. De kristalpad is het ideale alternatief voor permanente ontharing.

  • Haartjes blijven langer weg
  • Pijnloos
  • Eenvoudig en snel
  • Gemakkelijk mee te nemen op reis
  • Dode huidcellen worden verwijderd
  • Maakt jouw huis zijdezacht
  • Vandaag besteld, morgen in huis!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven