Benen ontharen

Het geheim van ultra gladde benen zit bij Kristalpad in het kristalachtige ontwerp. Bovendien zijn deze pads de laatste jaren steeds populairder geworden. De ontharing tool is zeer eenvoudig in gebruik en onthaart alle gebieden op een pijnvrije manier.

Waarom benen ontharen met Kristalpad?

De Kristalpad is een set die bestaat uit twee formaten, een kleine en grote pad. Met deze twee formaten kun jij op elke mogelijk plek op je been haar verwijderen. Ideaal om op eenvoudige wijze van ongewenste haartjes af te komen.

Gebruik de pads door met een lichte druk ronddraaiende bewegingen over de droge huid te maken. Door de fijne kristalletjes worden de haren en stoppels verwijderd. De huid wordt naast het verwijderen van het beenhaar ook direct gescrubd. Kristalpad verwijdert namelijk niet enkel lichaamshaar, maar verwijdert ook direct dode huidcellen. De glanzende huid en zachtheid zie en voel je direct. De pads gebruik je niet enkel op je benen, maar kan je ook gebruiken op alle andere gebieden. Ook te gebruiken op gevoelige of lastige zones. Hiervoor is de kleine applicator ideaal. De grote applicator gebruik je voor bredere oppervlakken als benen of armen.

Pijnloos ontharen

Pijnloos ontharen met Kristalpad gaat super eenvoudig. Niet voor niets krijgen we vele positieve reacties. De pads zijn eenvoudig te gebruiken op de droge huid, zowel thuis als onderweg. Jij krijgt een handige etui waardoor de pads eenvoudig mee te nemen zijn. Nog even snel de benen glad maken, voordat je op date gaat. Binnen enkele minuten zijn alle haartjes verwijderd. Kristalpad is een goede optie voor mensen met een overgevoeligheid voor scheermesjes of hars- en waxmethoden. Bovendien kun je pijnloos ontharen op alle delen van je lichaam, zelfs je bovenlip en schaamstreek.

Kristalpad ontharingspakket voor benen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten van Kristalpad? Bestel dan snel een startpakket, zoals die hieronder is beschreven. Natuurlijk heeft Kristalpad ook verschillende navul pakketten en losse producten.

  • Startpakket: Bevat een grote en kleine applicatie met verschillende kristalschijven waarmee jij minimaal 1 jaar pijnloos onthaart.
  • Navul Pakketten: Bevat verschillende kristalschijven voor wanneer jouw oude pads versleten zijn.
  • Losse houders: Losse kleine en grote applicaties met pads.
  • Argan nabehandeling: Argancrème voor een uitzonderlijke verzorgende huid.

Meer informatie over Kristalpad?

Kristalpad heeft de oplossing voor jouw als man. Zijn jouw applicaties kapot of versleten of heb jij vragen over het product? Stuur dan gewoon even een mailtje via het contactformulier en wij sturen je geheel gratis een nieuwe. Bekijk hieronder de voordelen van Kristalpad waar je niet onderuit komt.

  • Gratis verzending.
  • Doordeweeks voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • 12 maanden garantie op grote en kleine handschoen.
  • Bekend van TikTok.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven