Bikinilijn ontharen

Je bikinilijn ontharen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de kristalpad. De kristalpad is namelijk naast een ontharingssysteem voor de benen, armen, oksels en het gezicht ook ideaal voor de bikinilijn. De kristalpad is eenvoudig om mee te nemen op reis, en is ideaal voor vakanties zodat je heerlijk en onbezorgd kan genieten aan het zwembad.

Pijnloos je bikinilijn ontharen

Je bikinilijn ontharen kan soms een vervelende klus zijn. Het kan vaak resulteren in een beschadigde huid, jeuk, of irritaties. Harsen is bijvoorbeeld in de meeste gevallen een pijnlijke manier van je bikinilijn ontharen en scheermesjes kunnen ook wondjes of irritaties veroorzaken. De Kristalpad is de ideale oplossing! Door het fijne kristalachtige ontwerp van de kristalpad- schrijven beschadigt de huid niet waardoor irritaties en wondjes worden voorkomen. Je bikinilijn ontharen met de Kristalpad is door de unieke samenstelling geheel pijnloos.

De kleine en een grote Kristal pad schijf

Doordat de Kristalpad wordt geleverd in de vorm van een kleine en een grote schijf kan de bikinilijn gemakkelijk onthaard worden. De kleine Kristalpad- schijf kan worden vastgehouden met de wijsvinger en is daardoor eenvoudig in gebruik, zelfs op de moeilijker bereikbare plekken. Let er wel op dat de huid geheel droog is. Zorg er ook voor dat losse huid bij de bikinilijn goed wordt strak getrokken, anders beweeg je enkel de huid en kan de Kristalpad de haartjes niet grijpen. Vervolgens kan je door middel van snelle ronddraaiende bewegingen de haren eenvoudig verwijderen.

Steeds dunner, zachter en minder snel terug

Na herhaaldelijk gebruik komen de haren steeds dunner, zachter en minder snel terug. Een ander voordeel van de bikinilijn ontharen met de Kristalpad is dat de dode huidcellen ook worden verwijderd. De Kristalpad van Allure is een eenvoudige en snelle manier van ontharen en is de ideale oplossing voor een gladde bikinilijn.

  • Haartjes blijven langer weg
  • Pijnloos
  • Eenvoudig en snel
  • Gemakkelijk mee te nemen op reis
  • Verwijderd dode huidcellen
  • Resultaat is een gladde, zijdezachte & gezonde huid
  • Vandaag besteld, morgen in huis!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven