Ontharen mannen

Bij ontharen wordt vaak gedacht aan de vrouw. Maar wist jij dat mannen tegenwoordig steeds vaker haarloos door het leven gaan? Ook mannen hebben steeds vaker last van rode bultjes, een gevoelige huid en willen ook het gemak van pijnloos scheren.

Pijnloos ontharen voor mannen

Mannen krijgen beharing in het gezicht, op de buik, borst, armen, benen, in de nek en soms ook op de schouders en rug. Logisch dat mannen deze haren ook wel eens willen verwijderen en dan ook nog pijnloos. Kristalpad is perfect voor mannen met een gevoelige huid en helpt ongewenste beharing tegen te gaan. Welke lengte het lichaamshaar ook heeft, Kristalpad verwijdert haar van elk mogelijke lengte. Ondanks dat het product je doet denken aan schuurpapier, is het geheel pijnloos wanneer je hiermee rondjes maakt over je huid.

Waarom kiezen mannen voor Kristalpad

Natuurlijk kun jij eenvoudig met een scheermes aan de slag om overtollige beharing te verwijderen. Of kun jij gebruik maken van de vele ontharingsproducten die er beschikbaar zijn. Waarom een man kiest voor Kristalpad? Het starterspakket is na bestelling snel in huis en met enkel ronddraaiende bewegingen verwijder je lichaamshaar. Meer dan dat is het niet. Het is zélfs mogelijk om je baard te verwijderen, dit kan met de kleine pads speciaal voor kleinere oppervlaktes.

Het verschil tussen het gebruik van een scheermes of Kristalpad is heel simpel. Met een scheermes ga je langs de oppervlakte en snijd je daar het haar af. Een scherp scheermes zorgt ervoor dat je een korte tijd hele gladde lichaamsdelen hebt. De Kristalpads dringen dieper door in de huid, waardoor jouw lichaamsdelen langer een glad gevoel behouden. De Kristalpads zijn bruikbaar op de gehele huid.

Kristalpad ontharingspakket voor mannen

Kristalpad heeft voor iedereen een geschikt pakket of product om je voorraad bij te vullen. Bekijk hieronder onze producten:

  • Startpakket: Bevat een grote en kleine applicatie met verschillende kristalschijven waarmee jij minimaal 1 jaar pijnloos onthaart.
  • Navul Pakketten: Bevat verschillende kristalschijven voor wanneer jouw oude pads versleten zijn.
  • Losse houders: Losse kleine en grote applicaties met pads.
  • Argan nabehandeling: Argancrème voor een uitzonderlijke verzorgende huid.

Meer informatie over hoe jij als man Kirstalpad kan gebruiken?

Heb jij vragen over hoe jij Kristalpad als man kan gebruiken? Dan ben je bij Kristalpad aan het goede adres. Stuur dan gewoon even een mailtje via het contactformulier en wij sturen je geheel gratis een nieuwe. Lees hieronder direct alle voordelen van het bestellen bij Kristalpad.

  • Gratis verzending.
  • Doordeweeks voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • 12 maanden garantie op grote en kleine handschoen.
  • Bekend van TikTok.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven