De verzending

Woon je in Nederland en bestel je voor 16:00 uur dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. De volgende werkdag wordt deze dan in je brievenbus bezorgd, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Woon je in België en bestel je voor 15:30 uur dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. De volgende werkdag wordt deze dan in je brievenbus bezorgd, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Bij je bestelling zit altijd een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing.

In onze webshop komen nooit naheffingen of andere kosten achteraf.

Betaalmethodes

iDEAL

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer betrouwbare en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL word u vanuit de Kristalpad website naar uw eigen internetbankier omgeving geleid voor het uitvoeren van de betaling. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij iDEAL weten wij bij Kristalpad direct of de betaling is goedgekeurd.

Mistercash-betaling

Mistercash is een eenvoudige, snelle en betrouwbare online betaalmethode in België. Met Mistercash wordt je vanuit de Kristalpad website naar je eigen internetbankieromgeving geleid om de betaling uit te voeren. Je doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van jouw bank.

Bij een betaling door middel van Mistercash weten wij bijKristalpad direct of de betaling is goedgekeurd.

mastercard-betaling

Bij Kristalpad zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom.

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

sofort-betaling

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudig. U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren.

Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling direct kan worden verwerkt.

Deze betaalmethode is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië.

paypal-betaling

Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

PayPal is een veilige, eenvoudige manier van online betalen zonder dat uw creditcardnummer bekend hoeft te maken. Paypal gaat vertrouwelijk om met uw financiële gegevens. Bij PayPal weten wij bij Kristalpad direct of de betaling is goedgekeurd.

Winkelwagen
Scroll naar boven