FAQ: Epileren

Wat is epileren?

Epileren is het verwijderen van lichaamshaar met haarwortel en alles. De bedoeling is dat een haar lang wegblijft en niet als stoppeltje terugkomt. Kristalpad zorgt ervoor dat haartjes steeds dunner terugkomen, wat zorgt voor minder stoppels.

Hoe moet je epileren?

Epileren doe je meestal met een pincet, epilator of via threading. Voor je gaat epileren reinig en droog je eerst het gebied waar je gaat epileren. Gebruik een pincet of epilator om de haartjes in de richting van de haargroei te trekken, terwijl je de huid strak houdt.

Wat is beter harsen of epileren?

Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur. Harsen is sneller en pakt direct grotere gebieden. Epileren is voor nauwkeurige en gevoelige gebieden vaak beter.

Hoe lang blijft haar weg na epileren?

Haar blijft meestal 3 tot 6 weken weg na epileren, afhankelijk van de individuele haargroeicyclus. Gebruik Kristalpad een keer in de twee weken en weet zeker dat je geen vervelende terugkerende haren hebt.

Hoe vaak moet je epileren?

Dit varieert per persoon, maar bij Kristalpad adviseren we standaard om elke twee weken alles bij te werken. Op deze manier weet jij zeker dat je nooit last hebt van ongewenste haargroei. Je lichaamsdelen zijn twee weken haarloos, daarom is het fijn dat het gemakkelijk te gebruiken is en een snelle oplossing is voor scheren.

Hoe wenkbrauwen epileren?

Teken de gewenste vorm met een wenkbrauwpotlood en verwijder alleen de haartjes buiten deze lijn. Met een pincet werk je nauwkeurig en symmetrisch. Niet alleen nauwkeurig en symmetrisch epileren, maar ook pijnloos en eenvoudig epileren? Dan is Kristalpad een goede oplossing!

Hoe krijg je mooie wenkbrauwen zonder te epileren?

Gebruik wenkbrauwgel en wenkbrauwpotlood om de vorm te bepalen en haartjes op hun plaats te houden. Wenkbrauwserums helpen bij het stimuleren van haargroei voor vollere wenkbrauwen.

Hoe bikinilijn epileren?

Epileer na een warme douche (de poriën zijn dan open), trek de huid strak en verwijder haartjes voorzichtig in de richting van de haargroei. Kristalpad is veiliger voor gebruik op gevoelige gebieden waar traditioneel epileren te agressief kan zijn. Tevens heb je met Kristalpad geen risico op snijwonden en een geïrriteerde huid.

Hoe pijnloos epileren?

Epileren na een bad of douche is vaak het minst pijnlijk, gebruik een verkoelende gel of ijs om de huid te verdoven. Hoe langzamer je te werk gaat, hoe minder pijn het doet. Traditionele epileermethoden kunnen vrij pijnlijk, omdat ze haartjes bij de wortel verwijderen. Een Kristalpad daarentegen werkt meer als een huidschilver behandeling. Kristalpad vermindert het risico.
 

Winkelwagen
Scroll naar boven