Ontharen

Scheren en ontharen is een onderwerp waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. Een onderwerp waar niet veel over gepraat wordt, maar waar wel veel irritaties zitten. Zo zorgt scheren vaak voor bultjes, zorgt waxen en harsen voor rode vlekken en is laseren een grote kostenpost. Ontharen wordt nooit iemands favoriete hobby, maar we kunnen het wel makkelijker maken!

Pijnloos ontharen

Scheer jij het liefst zonder bultjes en eindig jij het liefst met een fluweelzachte huid? Door Kristalpad zeg jij dag tegen je scheermesjes. Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om haartjes tot aan de wortel te verwijderen. Met de kristalpad maak jij eenvoudig ronddraaiende bewegingen. Hiermee stimuleer je de bloedsomloop en verwijder je ongewenste haartjes snel en pijnloos.

Door de hoek die gevormd wordt door gewone scheermesjes ontstaan er stoppels. Daarentegen draait Kristalpad de bovenkant van het haartje flinterdun af en heb jij minder snel ingegroeide haartjes en kun jij ontharen zonder bultjes.

Bikinilijn ontharen

Het scheren van je bikinilijn wordt vaak gezien als een vervelende klus. Deze klus resulteert vaak in beschadigde huid, jeuk of irritatie. Kristalpad heeft hier een oplossing voor gevonden! Door het ontwerp van de Kristalpad-schijven beschadigt de huid niet waardoor irritaties en wondjes worden voorkomen. Met de kleine en grote Kristalpad-schijven is het ontharen van de bikinilijn pijnloos en kun jij nu ook eenvoudig moeilijke bereikbare plekken ontharen.

Gezichtsontharing voor iedereen

Kristalpad biedt de perfecte oplossing om je gezichtshaar eenvoudig te verwijderen. De kleine Kristalpad-applicator is ideaal voor gezichtsontharing. De schijf houd je eenvoudig vast met de wijsvinger en verwijdert met ronddraaiende bewegingen pijnloos je gezichtshaar. Kristalpad verwijdert niet enkel gezichtshaar eenvoudig en pijnloos, maar heeft ook als voordeel dat dode huidcellen worden verwijderd.

Ontharen voor mannen

Steeds meer mannen ontharen en dat betekent dat niet enkel vrouwen last hebben van bultjes, uitslag en andere irritaties. Of het nu gaat over gezichtsbeharing, die je eenvoudig verwijdert met de kleine Kristalpad-applicator. Of dat je een grote applicator voor rug ontharing of been ontharing nodig hebt. Welke jij ook kiest, alle Kristalpad-schijven zorgen voor een pijnloos resultaat.

Pijnloos ontharen met de producten van Kristalpad

Ben jij een nieuwkomer of ben je al een ervaren Kristalpad gebruiker? Voor iedereen hebben wij het geschikte pakket of product. Bekijk hieronder onze producten:

    • Startpakket: Bevat een grote en kleine applicator met verschillende kristalschijven waarmee jij minimaal 1 jaar pijnloos onthaart.
    • Navul Pakketten: Bevat verschillende kristalschijven voor wanneer je oude pads versleten zijn.
    • Losse houders: Losse kleine en grote applicators met pads.
    • Argan nabehandeling: Argancrème voor een uitzonderlijk verzorgende huid.

Meer informatie over het ontharen met Kristalpad?

Kristalpad heeft de oplossing voor jouw gevoelige huid, tijdens en na het scheren. Zijn jouw applicaties kapot of versleten binnen een jaar of heb jij vragen over het product? Stuur dan gewoon even een mailtje via het contactformulier en wij sturen je geheel gratis een nieuwe.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven