skip to Main Content

     

Hoe werkt de Kristalpad?

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp. Allure Kristalpad is een zachte onthaar methode, dermatologisch getest met als uitslag “zeer goed”. Ze is subtiel genoeg om je huid niet te beschadigen, en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren aan de wortel te verwijderen. Het werkt compleet pijnvrij en is een 100% natuurlijk ontharingssysteem welke werkt door middel van duizenden microscopisch kleine Kristallen. Doordat je de haarzakjes open draait kom je veel dieper dan met bijvoorbeeld een scheermesje en onthaar je tot aan de wortel.

Bedacht in Zwitserland en misschien wel het allerfijnste ontharingsproduct ter wereld. Beter voor het milieu en beter voor jou!

Oksel Ontharen - Kristalpad

Wat zijn de voordelen versus bijvoorbeeld scheermesjes?

Met de Allure Kristalpad ontstaat er minder stoppelvorming in vergelijking met scheermesjes. De haar wordt aan de bovenkant ronder en minder hoekig, daarom is de kans op ingegroeide haartjes veel kleiner. Je scheert nu zonder irritatie, en je huid krijgt tegelijkertijd een heerlijke peeling, en ook je dode-huidcellen verdwijnen tijdens het ontharen.

De Allure Kristalpad is overal ter wereld op elke plek te gebruiken. Geen water of stroom meer nodig.

Nooit meer kleine bloedende snijwondjes, en littekens. Nooit meer irritatie. Let er wel even op dat je niet te hard drukt tijdens het ontharen, Allure Kristalpad werkt namelijk op de snelheid van het draaien en niet op de druk die je uitoefent. Hoe zachter je drukt hoe beter het resultaat, en hoe langer de Kristalschijf mee gaat.

Pijnloos Benen Ontharen - Stap 2

Hoe maak ik de Kristalpad gebruiksklaar?

In een startpakketje zit een grote en een kleine kunststof handschoen. Los bijgeleverd zijn de kristal stickers, deze zijn zelfklevend; verwijder de beschermstrook aan de achterzijde en plak deze netjes in het midden van de handschoen.

Is de kristalsticker versleten, haal dan de oude eraf. Verwijder de lijmresten met alcohol of terpentine en plak een nieuwe kristalsticker op de handschoen. Bestel je nieuwe stickers in onze online-shop.

Pijnloos Benen Ontharen - Stap 3

Hoe gebruik ik de Kristalpad

Leg de handschoen op je huid en maak simpelweg een paar snelle draaiende bewegingen linksom en daarna rechtsom. Het is zeer belangrijk om snel en zonder kracht te draaien, de haartjes moeten nog wel kunnen bewegen tussen je huid en de pad. Let op: Je huid moet volledig schoon, en crème en cosmeticavrij zijn.

De draaiende bewegingen maken de haarzakjes open waardoor een maximale haarverwijdering mogelijk wordt. Door daarna rechtsom te draaien zal de Kristalpad alle overgebleven haren verwijderen.

Armen Ontharen - Kristalpad

Waar kan ik de Kristalpad voor gebruiken?

Zowel vrouwen als mannen kunnen de Allure Kristalpad gebruiken. Gebruik de grote handschoen voor grote oppervlakten, de kleine handschoen voor de kleinere oppervlakten. De werking is gelijk.

*Vrouwen: geschikt voor Benen, Armen, Oksels, bikinilijn, Kaaklijn, Bovenlip, Gezicht, Losse haartjes op het lichaamBij vrouwen niet geschikt voor hoofdhaar.
*Mannen: geschikt voor Borst, Rug, Nek, Benen, Armen, Oksels, Losse haartjes op het lichaam.

Navulling Kristalpad

Vandaag besteld, morgen in huis!*

TIPS:
  • Kristalpad-schijfjes zijn wasbaar onder de warme kraan, met bijvoorbeeld een tandenborstel.
  • Kristalpad werkt zonder stroom of water, dus gemakkelijk thuis of op reis ontharen.
  • Kristalpad mag als enige scheersysteem in je handbagage, als je per vliegtuig reist!
TRUCS:
  • Let op dat je geen kracht uitoefent, de Kristalpad werkt op snelheid niet op kracht.
  • Tijdens het ontharen zie je dat je huid wit wordt, dat zijn je dode huidcellen welke je onder de douche, met een handdoek of na het smeren van crème verwijderd.
  • Oksels kunnen snel vochtig worden. Behandel deze eerst even met babypoeder als je droog wilt ontharen, arm omhoog houden en de huid goed straktrekken.
  • Losse huid bij bijvoorbeeld bikini zone of gezicht goed straktrekken, anders beweeg je enkel de huid en kan de Kristalpad de haartjes niet grijpen.
  • Nooit direct na het ontharen met Crème gaan smeren, de alcohol in crème kan irritatie veroorzaken. Wacht even een paar minuten.
Close search

Winkelmand

Back To Top