skip to Main Content

”Jag är helt frälst. För benen blir så otroligt lena. Lenare än med rakhyvel. Jag fick den största uppsättningen av min syster. Men man kan annars börja med den lilla uppsättningen. Jag använder dem i badrummet, men det går egentligen att vara var som helst. De används torra och utan rakgel. Man måste visserligen lära sig att utföra snabba cirkelrörelser och inte trycka för hårt. Det finns små instruktionsvideor på sajten. Det är jätteenkelt. Säg hejdå till rakhyvlar.”

Kristalpad fungerar bra. De cirkelformade rörelserna måste utföras rätt (snabbt) och man ska verkligen inte trycka. Hårstråna riktigt flyger av och huden blir len och slät. Finns det även en apparat som stödjer cirkelrörelsen åt vänster/höger?

Kristalpad är en utmärkt och smärtfri lösning för hårborttagning, särskilt för benen och överläppen. Man slipper rakhyvlar, smärtsamma vaxremsor eller illaluktande krämer. Håren är borta längre än med andra hårborttagningsmetoder. Och de nya hårstråna kan man enkelt ta bort igen. Även enkelt att ta med på resa.

Close search

Winkelmand

Back To Top