Home2018-07-15T12:36:22+00:00

ZEG MAAR DAG TEGEN SCHEERMESJES!

100% Zacht voor je huid

Altijd gratis verzending
Levenslange garantie

Bestel nu

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Ontharen met de Kristalpad is pijnloos, gaat veel dieper dan een mesje en is 100% natuurlijk. Bestel snel >>

ZO WERKT DE KRISTALPAD

Stap 1: We gaan je onthaar ritueel veranderen! Laat alles liggen dat je normaal gebruikt, pak een Kristalpad uit het doosje..

Stap 2: Plak de zelfklevende Kristalpad op de bijgeleverde Luxe Kristalpad-houder.

Stap 3: Draai nu snelle rondjes over bijvoorbeeld je been. Geen kracht gebruiken, het werkt op snelheid..

Stap 4: Klaar! Zo zacht heb je je benen nog nooit gevoeld. 

ERVARINGEN MET DE KRISTALPAD

“Ik ben helemaal om. Omdat je benen zo ontzettend zacht worden, zachter dan met een scheermesje. Ik heb de grootste set gekregen van mijn zus. Maar je kunt ook met de kleine set beginnen. Ik gebruik het in de badkamer, maar je kunt het overal doen. Je gebruikt het namelijk helemaal droog en zonder scheerschuim. Het gebruik is even wennen, je moet snelle draaibewegingen maken en niet te hard drukken. Op de site vind je filmpjes, het is echt heel simpel. Zeg maar dag tegen scheermesjes.”

Rachel - Ik ben helemaal om

De kristalpad werkt goed, de ronddraaiende bewegingen moet je zelf goed (snel) uitvoeren en inderdaad geen druk uitoefenen. haartjes vliegen eraf en zachte huid. bestaat er ook een apparaatje waarbij het ronddraaien linksom/rechtsom ondersteund wordt?

Liesbeth - Perfect voor mij

Zonder mesjes, pijnlijke ontharingsstrips of stinkende cremes biedt Kristalpad een uitstekende, pijnloze oplossing voor ‘t ontharen, met name van de benen en de bovenlip. De haren blijven langer weg dan bij andere ontharingsoplossingen. En bij nieuwe haartjes kan men die simpel wederom verwijderen. Ook makkelijk om mee te nemen op reis.

Angela de Wit - Zonder pijn en stank
Bestel nu

DE VOORDELEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Navulling 12 grote + 12 kleine schijven

KRISTALPAD IN DE MEDIA

Zo eenvoudig werkt de Allure Kristalpad

Laura Ponticorvo vindt het heel erg fijn, en is ook zwaar fan geworden van Kristalpad

Monica Geuze: dit werkt echt als een tierelier, de haartjes vliegen er gewoon af!