PIJNLOOS ONTHAREN

ZEG MAAR DAG TEGEN SCHEERMESJES, IRRITATIE & JEUK!

Ontharen met Kristalpad

PAK OOK 30% KORTING!

Actiepakketten beperkt leverbaar!

WERELD WIJD AL MILJOENEN TEVREDEN GEBRUIKERS!

Het werkt zo snel en fijn omdat je de haarzakjes openzet door het draaien van de Kristalpad over je huid. Daardoor kom je veel dieper komt dan met bijvoorbeeld een scheermesje. Vanaf nu onthaar je tot aan de wortel, en niet meer enkel aan de oppervlakte.

De Kristalpad is dermatologisch getest, en subtiel genoeg om je huid niet te beschadigen. Het is superzacht voor je huid en100% pijnloos

Er ontharen steeds meer mensen met de Kristalpad van Allure omdat er met de Kristalpad veel minder stoppelvorming ontstaat. De haar wordt aan de bovenkant ronder en minder hoekig. Daarom is de kans op ingegroeide haartjes veel kleiner.

Met de Kristalpad scheer je vanaf nu zonder irritatie, en krijgt je huid tegelijkertijd een heerlijke peeling. Dode huidcellen verdwijnen tijdens het ontharen.

Scheermesjes geven vervelende bloedende snijwondjes, en littekens. Met de Allure Kristalpad kun je je droog en zonder stroom ontharen, dus overal ter wereld op elke plek te gebruiken.

Plak de zelfklevende Kristalsticker op de houder en maak simpelweg een paar razendsnelle draaiende bewegingen linksom en daarna rechtsom. 

De draaiende bewegingen maken de haarzakjes open waardoor een maximale haarverwijdering mogelijk wordt. Door daarna rechtsom te draaien zal de Kristalpad alle overgebleven haren en dode huidcellen verwijderen.

ZEG MAAR DAG TEGEN SCHEERMESJES

Geen gedoe meer met scheermesjes

Permanent ontharen?

Geen pijn door harsen of waxen

Altijd pijnloos haarvrij, zacht en glad

Benen ontharen

Super pakket voor 2 jaar
NU voor slechts €39,95 Normaal €59,95

  • 1x Grote Applicator
  • 1x Kleine Applicator
  • Navulling 10x Grote kristalschijven
  • Navulling 10x Kleine kristalschijven
  • 1x Gratis Reis-tasje
  • 1x Gebruikershandleiding
Allure Kristalpad, Koralenhoeve 15, Wommelgem, België |  info@kristalpad.com
Scroll naar boven