skip to Main Content

     

Argan Crème

Argan nabehandeling

Heerlijke fris
Bevat echte Argan Olie
Trekt snel in de huid plakt niet
Gratis verzending

ARGAN CREME, VLOEIBAAR GOUD

Argan Nabehandeling bevat het vloeibare goud; Argan-olie. Het gegeven dat Argan-olie zeer schaars is in combinatie met de vele toepassingen van deze olie zorgt ervoor dat het ook wel “vloeibaar goud” wordt genoemd.

Argan is afkomstig uit Marokko, de olie wordt gewonnen uit koud geperste zaden van de Argan boom. Argan wordt al eeuwenlang gebruikt door de Berbers (de oorspronkelijke bewoners van Marokko) voor zowel koken en het verzorgen van de huid.

Ze biedt een geconcentreerde plantaardige formule om de huid te beschermen, herstellen en hydrateren voor zowel het gezicht als lichaam.

Uit wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de unieke componenten van Argan-olie onder andere de bloedcirculatie kunnen stimuleren, het cholesterolgehalte kunnen verlagen en de fysieke weerstand kunnen bevorderen.

Doordat ARGAN nabehandeling diep in de huid doordringt wordt de voedingswaarde naar de cellen gestimuleerd. Hierdoor stimuleert het de celvernieuwing.

Argan Crème Kopen

NATUURLIJKE LIPPENVERZORGING

Argan Crème / bodycreme is zeer geschikt voor gezicht, handen en voeten. Ook kan Argan body Crème goed gebruikt worden voor het verzorgen en beschermen van de zeer gevoelige huid van de lippen en het voorkomen van uitgedroogde lippen en scheurtjes. Ook verzorgt Argan body Crème de droge en geïrriteerde huid rond de lippen.

SAMENSTELLING ARGAN BODY-CREME

Argan olie

Voorkomt rimpels, houdt de huid stevig, goed tegen striae en het verbetert de algehele conditie van de huid en de elasticiteit.

Mineraal olie

Uitstekende huidverzachter, rijk hydraterend en voedend, herstelt de elasticiteit. Perfect voor de droge en vermoeide huid.

Citronella essentiële olie

Voor het ontspannen en balanceren, het perfecte hulpmiddel om uw huid te verjongen, heeft een antibacteriële werking.

Gratis verzending, morgen bezorgd!
Close search

Winkelmand

Back To Top